top of page

Fijn dat je ons gevonden hebt voor het realiseren van jouw reisplannen! 

Something Blue helpt je
graag op weg.

Jos en Petra - Something Blue
download (1).jpg

Als gepassioneerde reisadviseurs kunnen wij aan al jouw reiswensen invulling geven. Met een pakketreis of helemaal voor jou op maat samengesteld. Aangevuld met bijvoorbeeld auto- of camperhuur, transfers, excursies,  workshops, enz. Kijk op de pagina Travel voor alles wat wij voor jou kunnen betekenen. Of stuur een mail of bel met ons voor een afspraak.  


Wij kijken er naar uit om je reiswensen te vervullen! 

reisbizz januari.png

Interview in vakblad

Super leuk! Geïnterviewd door Sybylle Kroon voor het vakblad Reisbizz en nog op de cover staan ook. 
Klik
hier
voor de online editie.

Onze reizigers vertellen ...

... Samen met Jos hebben wij een passend en vooral uitgebreid programma weten samen te stellen. Van pizza’s maken & wijn proeven tot duiken in Puzzuoili.
Wat vooral lastig is aan dit soort tripjes, is om 22 man zonder problemen van a tot z te krijgen. Dit is uitstekend georganiseerd door Jos, de transfers waren perfect geregeld en wij hebben tijdens onze trip weinig tot niks hoeven doen om het op rolletjes te laten verlopen. ...... Wij hebben een top weekend gehad!! Nogmaals dank en groeten Lucas, Bas & Vincent

image2_edited.jpg

"Sneak peek" van de nieuws & blog pagina

The Most Epic Beaches in the World.jpg

Eens per maand versturen wij Vakantie & zo, een nieuwsbrief met informatie, mooie bestemmingen en aanbiedingen. Wil deze ook in de mail ontvangen schrijf je dan hier in

Wij gaan vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens, die uitsluitend worden gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrief en worden bewaard in een beveiligde omgeving, die niet toegankelijk is voor derden.   

bottom of page