E-inspiratie

20201120_183116.png

En toen werd het stil. Althans zo beleefden wij afgelopen maanden na een prachtige zomer. Hierin kon iedereen op haar of zijn manier toch nog van vakantie genieten. In ons eigen land of in de landen om ons heen. Het is een beetje onwerkelijk dat het reizen op dit moment niet mogelijk is.
 

Toch durven wij in deze donkere decemberdagen als reisspecialisten vooruit te kijken. Er zijn positieve ontwikkelingen waarmee het leven weer normaal opgepakt zal kunnen worden. Ook vakanties zullen weer mogelijk zijn.
 

Als reisspecialisten staan wij voor jullie klaar. Op het moment dat je zover bent om een reis of vakantie te plannen. En uiteraard staan wij ervoor in dat dit met zo min mogelijk risico gedaan kan worden. 
 

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht willen wij iedereen niets liever dan een minder grillig 2021 toewensen. In elk geval een jaar van mooie momenten met elkaar. In gezondheid en zonder gedoe.

 

Hartelijke groet,

Jos en Petra

 

Voor ons is reizen zorgeloos genieten, van idee tot thuiskomst.

Wij gaan vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens, die uitsluitend worden gebruikt voor het toesturen van onze E-Inspiratie en worden bewaard in een beveiligde omgeving, die niet toegankelijk is voor derden.
Wij hanteren de AVG regels  AVG Privacy Statement   

Ooit aan een persoonlijk reisagent gedacht ? 

Klinkt heel luxe, maar het is gewoon dat wij er voor je zijn van idee tot thuiskomst. Neem gerust eens contact met ons op om wat ideeën uit te wisselen. Of je nu alleen op reis wilt of met anderen. Graag overtreffen wij je verwachtingen! 
 

Lees hier de ervaringen van anderen of hier wat wij voor je kunnen betekenen. 

Wij werken uitsluitend met partners zie zijn aangesloten bij de ANVR en SGR of vergelijkbare brancheorganisaties.

deurbord met aangepaste logos_edited.jpg