top of page
  • Foto van schrijverPetra

Veelzijdig Andalusië


Het Spaanse Andalusië is erg veelzijdig. Je kan in Andalusië bijvoorbeeld lekker op het strand liggen,  mooie steden bezoeken als, Granada, Sevilla, Cordoba of Ronda met hun prachtige Moorse invloeden, heerlijke tapas eten,  maar ook genieten van prachtige natuur en zelfs skiën of snowboarden in het Sierra Nevada. Kortom een geweldige vakantiebestemming.


In Andalusie zijn er volop mogelijkheden voor leuke #excursies en #dagtrips. Bijvoorbeeld naar Gibraltar of Jerez.

#Jerez is een mooie levendige stad én het centrum van de sherry. De stad staat vol met wijnhuizen, kerken, palacio's, parken, pleinen, restaurantjes en bars. Maar Jerez is ook beroemd om zijn flamenco, paarden en stieren. Het is zeer de moeite waard om de Koninklijke Andalusische Rijschool, Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestra te bezoeken voor een optreden van de befaamde Andalusische paarden.

#Gibraltar is een Engelse enclave die bestaat uit een uit zee oprijzende rots. Je vind er oa. typisch Engelse winkels en talrijke pubs. Er zijn zelfs bobbies!  De zuidpunt van de rots is omgevormd tot natuurreservaat en wordt bewoond door de beroemde apen en vele vogels. Vanaf de vuurtoren heb je een mooi uitzicht op Afrika.


Meer weten of eens met ons in vakantiestemming komen? bel gerust (06 53622051 of 0651141249) of stuur even een mailtje  somethingblue@travelcompany.nl Met jullie wensen en budget gaan wij graag op zoek naar de mooiste bestemmingen en accommodaties en uiteraard corona veilig
Comments


bottom of page