top of page
  • Foto van schrijverPetra

Spanje

Catalonië

In het noordoosten van Spanje ligt Catalonië, of zoals de Catalanen het noemen ‘Catalunya’. Het is een populaire regio, o.a. vanwege de hoofdstad Barcelona en de populaire kustlijn met o.a. de Costa Brava en Costa Dorada. Catalonië is weer onderverdeeld in vier provincies, namelijk #Barcelona, #Gerona, #Tarragona en #Lleida. Neem van mij aan dat Catalonië veel meer te bieden heeft dan alleen de prachtige stad Barcelona.


Meer weten of eens bespreken wat de mogelijkheden zijn bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) wij hebben geen winkel maar komen liever bij jou thuis langs of spreken af op een handige locatie. Of, als dat beter uitkomt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.


DIRECT BOEKEN IDEE: Ontdek stad & strand in de wereldstad Barcelona incl, vlucht en ontbijt. Er zijn maar weinig steden waar al je zintuigen continu op een positieve manier geprikkeld worden, en Barcelona hoort zeker thuis in dat rijtje.Andalusië

Passie voor het leven. Daar draait het in #Andalusië om. Dat proef je in de heerlijkste tapas en hoor je in de muziek. Deze Spaanse streek is beroemd vanwege prachtige steden als Sevilla en Granada. Vol verrassingen als verscholen hofjes, fonteinen en imposante gebouwen met paradijselijke tuinen. Buiten de steden vind je de Costa del Sol en de Costa de la Luz voor een vakantie aan zee.


Meer weten of eens bespreken wat de mogelijkheden zijn bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) wij hebben geen winkel maar kunnen bij jou thuis langskomen of afspreken op een handige locatie. Of als dat beter uitkomt online afspreken.


DIRECT BOEKEN IDEE: stedentrip naar de Spaanse stad #Sevilla incl. luxe 4*-hotel Proef het bruisende Spaanse leven in Sevilla. Op zo'n 15 minuten lopen ben je al in het eeuwenoude centrum, waar meer dan genoeg te zien en te beleven valt.


Comments


bottom of page