top of page
  • Foto van schrijverPetra

De P van Petra en ....

De P van #Pantelleria 🏖 misschien nog niet van gehoord, ik moest het ook even opzoeken hoor. Het ligt tussen Sicilië en Tunesië in de #middenlandsezee 🐚 het hoort bij #italie en maakt deel uit van de provincie #trapani Je vindt op Pantelleria zowel Europese als Afrikaanse invloeden. Het eiland is groen en rotsachtig en er zijn zelfs enkele bronnen te vinden. In de zomermaanden zijn de stranden in trek en rondom het eiland kan je ook goed duiken of zeilen 🐠De P van bijzonder #Peru het land van exotische #jungles een indrukwekkende kustlijn en de werkelijk adembenemende #andes 🏔 Het is een land waar van alles te doen is. Of je de #incatrail doet, zwemt met dolfijnen of door de Amazone gaat peddelen in een kano, het kan in Peru.


De P van Palau 💦#Palau is een land in #oceanie 🐚 volgens Official Tourism Office "onbedorven schoonheid en een volk gevormd door ongerepte zeeën en natuur, die door cultuur worden bewaard. Palau is de ideale gezinsvriendelijke bestemming van wereldklasse."

De P van Pakistan ~ #pakistan ligt op het Indisch subcontinent en grenst aan oa India. Hoofdstad #islamabad Pakistan kent berggebieden en woestijnvlaktes, maar ook zandstranden. Helaas is het een onstabiel land en zijn er regelmatig aanslagen.

Comments


bottom of page