top of page
  • Foto van schrijverPetra

Citytrips totaly hot

#Citytrips zijn helemaal hot 🔥 lekker even er tussen uit, niet te lange reistijd maar wel echt een andere sfeer. Met van die dagen waar een ochtend sightseeing leidt tot een spontaan museumbezoek vervolgd door bv shoppen en je de dag moe maar voldaan eindigt op een gezellig terras.


We hebben een aantal trendy bestemmingen voor je uitgezocht, te beginnen met;


#belfast - stad van de #titanic of zoals ze zelf zeggen "Een door cultuur overspoelde hub van geschiedenis, heerlijk eten, spectaculaire landschappen en zelfs het #shipofdreams ." Ontdek de energie die Belfast uitstraalt!

Een paar van de must see: Titanic 'museum', Mount Stewart, Belfast Castle, film locatie Game of Thrones etc etc ...
#athene - de stad is zoveel meer als de #acropolis en het #parthenon (die je overigens wel moet zien als je er bent) ga ook eens naar het wisselen van de wacht kijken op #syntagmasquare of loop omhoog op #philopappou een mooi park en monument of ga lekker zwemmen in #vouliagmeni meer met therapeutisch water wat altijd rond 24C is 💦 etc etc ....#palermo -> #sicilië is sowieso de moeite waard maar Palermo is absoluut een aanrader ook als citytrip 🍊 must see; Palermo Kathedraal, #palazzodeinormanni , eet ergens een heerlijk ijsje 🍧, #serpotta oh en ga vooral naar #lecatacombe beetje macaber maar zeker een must see etc etc ....


Wordt vervolgd ...
Nog twijfels over je reisplannen? (zakelijk of privé) Als persoonlijk reisagent denken we met je mee over de bestemming, maar ook over de eventuele beperkingen die overbrugd moeten worden.

Je verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

Jos & Petra

コメント


bottom of page