top of page
  • Foto van schrijverPetra

Gratis visum Sint Petersburg

Sinds 1 oktober 2019 is het mogelijk voor Nederlanders om voor reizen naar St. Petersburg (ALLEEN voor St. Petersburg) een gratis e-visum aan te vragen. Er zijn vanzelfsprekend strenge regels qua paspoort en pasfoto, maar toch maakt dit het een stuk makkelijker en goedkoper (!) om een bezoek van maximaal 8 dagen aan St. Petersburg te brengen. 🕌 Bijvoorbeeld Bolsjoj verzorgt individuele stedenreizen vanaf 3 dagen, en groepsreizen vanaf 6 dagen naar #SintPetersburg welke wij voor je kunnen reserveren.

Excursies en entreegelden zijn bij de vaste pakketten overal al inbegrepen (wel zo handig) en de groepsreizen worden altijd begeleidt door Nederlandssprekende reisleiding.

Tevens gespecialiseerd in groepsreizen “op maat” voor bedrijven, clubs en verenigingen. Dus onder het motto: waar gaat ons jaarlijkse uitje in 2020 naar toe?

We zijn overal al geweest? Denk eens aan St. Petersburg, en zonder visum kosten! 🕌 Meer weten over de mogelijkheden in Sint Petersburg? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen indien gewenst aangevuld met bv., transfers en excursies. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor! 🕌

Comments


bottom of page