top of page
  • Foto van schrijverPetra

INSPIRATIE ALFABET R - U


De R van ringendrager, ringen en ringkussen.  Uiteraard is het bewaren en brengen van de ringen een serieuze zaak en jullie neefje, zoontje etc. zal dit heel goed doen. Over ringen hebben we het al eens gehad – de keuze is reuze. Maar het ringkussen... Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken om de ringen in mee te nemen en aan te brengen. Hierbij een paar ideetjes,  zelf kleine doosjes versieren, knijpers, een zelfgemaakt kussen etc.


De S van sluier, schoenen, sieraden én Something Blue. De sluier is in Nederland het oudste symbool bij een huwelijk. Wanneer er onvoldoende geld was voor een mooie (nieuwe) jurk dan probeerde men toch wel om een sluier te dragen.  In trouwschoenen is er zowel voor haar als voor hem veel te koop. Loop je schoenen wel altijd uit om blaren en pijn op je trouwdag te voorkomen. 


De T van tafeldecoratie, taart! en tent.  De tafeldecoratie komt het mooiste over als het is aangepast aan jullie thema. Dat ooooh moment als de gasten de eetruimte binnen komen. De taart spreekt voor zich. Een tent is super voor een (deels) buiten bruiloft zeker met het kan-elk-moment-anders-zijn weer van Nederland. Er zijn vele mogelijkheden, van pagode  tot  jumbotent.


De U van uitnodigingen. Het zal nog moeilijk worden om door de bomen het bos te zien, zoveel keus is er. Belangrijk op de kaart: WIE (jullie) - Waarom – Waar – Wanneer /hoe laat –  indien van toepassing: dresscode – contactgegevens + toekomstig adres en eventueel de cadeauwens.


#trouwdag #bruiloftinspiratie #inspiratiealfabet

bottom of page