top of page
  • Foto van schrijverPetra

KINDEREN OP JULLIE BRUILOFT


Als jullie wel of geen kinderen op jullie bruiloft willen ontvangen is het van belang om de uitnodigingen goed te adresseren.  Zet je namelijk De heer en mevrouw de Wit op de envelop dan zijn de kinderen niet mee uitgenodigd. Vinden jullie het wel gezellig dan stuur je de uitnodiging naar Familie de Wit.


#kinderenopdebruiloft

Kinderen op je bruiloft kan inhouden dat dingen wellicht iets minder precies lopen als jullie misschien gepland hadden. Bijvoorbeeld reacties van kindjes tijdens de plechtige ceremonie. Dat kan heel erg leuk en ontwapenend zijn maar als jullie dat liever echt plechtig hebben is het waarschijnlijk wat minder gewenst.


Daarnaast vervelen kinderen zich snel tussen alleen maar grote mensen. Jullie kunnen voor de kinderen opvang regelen in de vorm van een wedding nanny  of zelf allerlei leuke dingen bedenken voor de kinderen. De grotere kinderen kunnen jullie bijvoorbeeld de belangrijke taak geven op het gastenboek te passen en laten zorgen dat iedereen iets opschrijft.


Er zijn ook tal van leuk spelletjes te bedenken om ze in een eigen hoekje zoet te houden. Nog beter; zet een tent neer met een heleboel kussens en spelletjes (bijvoorbeeld 'Wie is het' met foto's van de familie/gasten), verkleedspullen etc (vergeet t lekkers niet) en de kinderen hebben hun eigen plekjeWat ook een superleuk idee is, geef de kinderen weggooi cameraatjes en laat ze de hele dag foto’s maken. Gegarandeerd dat jullie hier een geweldige reportage aan overhouden.

Voor een feest met kinderen is het dikke pret om van bekende gezelschapsspelletjes een grote uitvoering neer te zetten (veel te huren of zelf maken) onweerstaanbaar voor jong en oud.


Meer ideeën nodig?  Neem gerust contact met mij op, ik help jullie graag

bottom of page