top of page
  • Foto van schrijverPetra

Maleisië

Het land waar groen het wint van groen. Groene theeplantages in de Cameron Highlands, de jungles van Taman Negara, een divers dierenrijk met olifanten, krokodillen en neusapen, paradijselijke eilanden, de exotische keuken, de hoofdstand Kuala Lumpur, het koloniale Melaka en de met jungle bedekte eilanden van Langkawi. 


De wegen zijn goed voor het maken van een rondreis. Stop onderweg voor een sateetje waar je je vingers bij aflikt en geniet van de variatie tussen Street art en historische gebouwen. Wij regelen vervoer, gave activiteiten en overnachtingen op bijzondere plekken, zoals een houten junglechalet, een koloniaal hotel tussen de theevelden en een hutje op het strand. Een reis waarbij je Maleisië en de mensen echt leert kennen.


Goed om te weten: sinds 1 augustus 2022 mag je Maleisië binnenkomen, ongeacht jouw COVID-19-vaccinatiestatus en heb je geen COVID-19-test vóór vertrek of bij aankomst nodig. Het reisadvies voor Maleisië is geel en een klein deel oranje (de eilanden voor de oostelijke kuststrook van Sabah en de eilanden ten oosten en zuiden van de stad Semporna).


Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw reis door Maleisië. Bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook; somethingblue@travelcompany.nl


Comentários


bottom of page