top of page
  • Foto van schrijverPetra

Langs de oostkust van Noord Amerika


We 'kennen' allemaal de grote steden aan de oostkust van de VS maar even lager in bv #northcarolina liggen ook pareltjes zoals #charlotte qua grootte is Charlotte de 26e stad in de VS en het heeft veel te bieden. De moderne stad met shoppingcenter en een mix van restaurants maar ook de statige #landhuizen die wij kennen uit #northandsouth Er is veel te doen in en om Charlotte
Even onder Charlotte aan de #oostkust ligt #atlanta de hoofdstad van #georgia en bij velen "bekend" vanwege de #olympischespelen (1996) In Atlanta gaan oud en modern hand in hand. zuidelijke tradities en moderne wolkenkrabbers zorgen voor een bijzondere mix. Als geboorteplaats van #martinlutherking én belangrijke plaats in de #amerikaanseburgeroorlog zijn er veel historische musea te vinden. Ook hier, veel te zien, te doen en te beleven !#jacksonville ( #jax ) in #florida ook #boldnewcityofthesouth genoemd. Het heeft een gezellig #stadshart en mooie wijken als #fivepoints en #sanmarco en wist je dat Jacksonville al jaren het favoriete "overwinter oord" is voor filmregisseurs vanwege het zachte klimaat en de exotische #filmlocaties Langs de kustlijn van Jacksonville liggen diverse bezienswaardigheden. Ook in de avond hoef je je echt niet te vervelen er zijn bijna dagelijks events in de clubs en theaters.


De #bahamas bestaan volgens de officiële site uit 700 #eilanden 'sprinkled' over 100.000 vierkante mijl #oceaan om even met wat cijfers te beginnen 😉 het is Engelstalig en je kan er veel zien en doen, bv zwemmen met varkentjes 🐷 of naar #columbuspoint waar je prachtig kunt uitkijken, #countbasie square, #queensstaircase of #versaillesgardens en echt nog heel veel meer. Vervelen hoef je je echt niet. Uiteraard kan je ook gewoon heerlijk luieren op het strand. Meer weten over deze mooie eilanden neem even (vrijblijvend) contact op wij helpen je met plezier#nassau de hoofdstad van de #bahamas is gelegen op het eiland #providence Tip: als je op dit eiland bent ga mee met een Rum Runners Tour zo ontdek je in één klap alle leuke plekjes op het eiland. *Wist je dat veel #cruises Nassau aandoen.

Veel moois te zien op dit eiland en veel te doen, onder andere met een soort scooter de onderwater wereld ontdekken (zie filmpje op onze facebookpagina)

Comments


bottom of page