top of page
  • Foto van schrijverPetra

Palermo leeft!

Palermo, een prachtige en levendige stad. Verrassend, ongepolijst vol kleur en geur. Palermo leeft!! De hoofdstad van het prachtige Sicilië is een absolute aanrader als korte vakantie/citytrip. Je vindt er zo veel, alleen al de Mediterraanse en oosterse invloeden. Logeren even buiten de stad en in de stad met de bus of taxi. De stad is erg druk qua verkeer dus zelf rijden zouden wij niet aanraden.Een andere manier is een cruisevakantie met een tussenstop in Palermo. Palermo is namelijk een populaire stop op verschillende cruises die door het westelijke deel van de Middellandse Zee varen. Dankzij een cruise kun je binnen één dag kennismaken met Palermo. Voor sommigen zal de tijd die je in Palermo hebt te kort zijn, maar voor velen is een stadswandeling van een paar uur voldoende om een indruk van de stad te hebben en een aantal belangrijke bezienswaardigheden te bezoeken.


Wil je op gezonde en leuke wijze de hoogtepunten van Palermo bezoeken? Boek van een fietstour door Palermo. Deze worden aangeboden met een lokale Engelstalige gids die je alle ins en outs van de stad kan vertellen. Tijdens de ‘Palermo highlights fietstour’ kun je de kathedraal van Palermo, het Paleis van de Normandiërs en de prachtige pleinen van de stad ontdekken. De fietstochten starten dagelijks om 10:00 en 15:00 uur. Je kunt ook een fiets huren en zelf op pad gaan.

Wij helpen je met plezier bij het samenstellen, vergelijken, boeken, controleren van jouw ideale reis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op 06-53622051

Comentarios


bottom of page