top of page

Over ons

Jos en Petra - Something Blue Travel
Beleef 't Samen logo

Graag stellen wij ons aan je voor; 

Petra en Jos Westgeest.

Samen met onze Cairnterrier Boyd wonen wij in de badplaats Noordwijk Zh. 
 

Petra heeft na ruim 10 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de theater- en evenementenbranch, begin 2014 de stap genomen om haar ervaring en passie voor het organiseren en plannen in te zetten als zelfstandig planner van zakelijke evenementen en huwelijken. Al snel is dat verschoven naar incentives en (vakantie) reizen.

Begin mei 2016 heeft Jos dit aangevuld met groepsreizen. Deze  groepsreizen worden door ons aangeboden onder de naam Beleef 't Samen en zijn bedoelt voor alleenreizenden of personen die liever met een kleine groep op vakantie gaan. Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij The Travel Company® en kunnen elke reis voor je samenstellen en boeken, met de zekerheid van ANVR of soortgelijke organisatie, SGR en indien van toepassing Garantiefonds. Ook voor bedrijven die het personeel of relaties eens wat uitgebreider willen trakteren of die bijzondere familie reis.
We hebben allebei een creatieve kijk op reizen,  en genieten er intens van onze klanten prachtige bestemmingen te laten beleven.

In 2022 hebben wij nog een stap voorwaarts kunnen maken met The Travel Company door samen op te trekken met de Travel Club. Hierdoor kunnen wij jullie een nog grotere keus bieden aan reis- en vakantiemogelijkheden. Van bestemmingen tot verblijf en vervoer, van pakketreizen tot gedetailleerd maatwerk.

Met ons eigen vakantiemagazine Passie voor Reizen kun je heerlijk inspiratie opdoen en plannen maken voor je volgende reis. Klik
hier voor het online magazine.


De mooiste tijd van het jaar is en blijft de vakantie. Toch? Heerlijk de zon opzoeken of je eigen grenzen in een actieve vakantie. Of juist nieuwe culturen ontdekken aan de andere kant van de wereld. Wat ook je wensen zijn, je wilt je budget zo goed mogelijk besteden. In originaliteit en in kwaliteit. Daarom is een goede voorbereiding van elke reis zo belangrijk. Halverwege een reis inruilen is nu eenmaal niet mogelijk.

Maar daar blijft het niet bij. Ook tijdens de reis blijven wij stand-by. Voor het geval dat er tijdens de reis onverhoopt afspraken anders verlopen dan gewenst. Het gaat er ons om dat je een onbezorgde reis of vakantie hebt. En daar hoort ook extra aandacht bij. Je verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

 

Tot snel !

Jos en Petra

logo The Travel Company
Something Blue Travel logo
bottom of page