Over ons

Jos en Petra.png
something_blue_logo_2019_DEF.png

Graag stellen wij ons aan je voor; 

Petra en Jos Westgeest.

Samen met onze Cairnterrier Boyd wonen wij in de badplaats Noordwijk Zh. 
 

Petra: Na ruim 10 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de theater- en evenementenbranche heb ik begin 2014 de stap genomen om mijn ervaring en passie voor het organiseren en plannen in te zetten als zelfstandig planner van zakelijke evenementen en huwelijken. Al snel is dat verschoven naar incentives en (vakantie) reizen.

Begin mei 2016 heeft Jos dit aangevuld met groepsreizen. Deze  groepsreizen worden door ons aangeboden onder de naam Beleef 't Samen en zijn bedoelt voor alleengaanden of personen die liever met een kleine groep op vakantie gaan. Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij The Travel Company® en kunnen  elke reis voor je samenstellen en boeken, met de zekerheid van ANVR of soortgelijke organisatie, SGR en indien van toepassing Garantiefonds. Ook voor bedrijven die het personeel of relaties eens wat uitgebreider willen trakteren of die bijzondere familie reis.
We hebben allebei een creatieve kijk op reizen,  en genieten er intens van onze klanten prachtige bestemmingen te laten beleven.


De mooiste tijd van het jaar is en blijft de vakantie. Toch? Heerlijk de zon opzoeken of je eigen grenzen in een actieve vakantie. Of juist nieuwe culturen ontdekken aan de andere kant van de wereld. Wat ook je wensen zijn, je wilt je budget zo goed mogelijk besteden. In originaliteit en in kwaliteit. Daarom is een goede voorbereiding van elke reis zo belangrijk. Halverwege een reis inruilen is nu eenmaal niet mogelijk.

Uiteraard is er veel te vinden op het internet. Maar kun je hiermee de juiste keuzes maken? Tref je goede prijsvergelijkingen en nog belangrijker, vind je echt wat je wilt? Of anders gezegd, heb je wel de tijd of zin om dit allemaal
uit te zoeken? Een persoonlijk reisagent kan je hierbij helpen.

Om alvast in de stemming te komen spreken we af bij je thuis - of op bv. een terras - om je reis of vakantiewensen door te nemen. Veelal komen we met elkaar tot mooie ideeën. Naast de mogelijkheden bij alle ANVR/SGR reisorganisaties
kunnen wij ook een reis volledig op maat samenstellen. En bijzondere wensen neerleggen bij specialisten. Zo komen wij geheel vrijblijvend tot een uitgebreid voorstel met prijsvergelijkingen.

Maar daar blijft het niet bij. Ook tijdens de reis blijven wij stand-by. Voor het geval dat er tijdens de reis onverhoopt afspraken anders verlopen dan gewenst. Het gaat er ons om dat je een onbezorgde reis of vakantie hebt. En daar hoort ook extra aandacht bij. Je verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

 

Tot snel !

Jos en Petra