top of page

Over ons

Wij stellen ons voorball Imaging Studio.png

Graag stellen wij ons aan je voor; 
 

Petra en Jos Westgeest.
Samen met onze Cairnterrier Boyd wonen wij in de badplaats Noordwijk Zh. 

Something Blue is begin 2014 gestart als planner van zakelijke evenementen en huwelijken. Al snel is dat verschoven naar incentives en (vakantie) reizen. Begin 2016 is dit aangevuld met groepsreizen, door ons aangeboden onder de naam Beleef ’t Samen. Deze reizen zijn gericht op de 55+er, alleen reizenden of personen die liever met een kleine groep op vakantie gaan. 

 

Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij The Travel Company® en kunnen elke reis voor je samenstellen en boeken, met de zekerheid van ANVR of soortgelijke organisatie, SGR en indien van toepassing Garantiefonds. Ook voor bedrijven die het personeel of relaties eens wat uitgebreider willen trakteren of die bijzondere familie reis. In 2022 hebben wij nog een stap voorwaarts kunnen maken met The Travel Company door het samengaan met de Travel Club. Hierdoor kunnen wij jullie een nog grotere keus bieden aan reis- en vakantiemogelijkheden. 

We hebben allebei een creatieve kijk op reizen,  en genieten er intens van onze klanten prachtige bestemmingen te laten beleven.

De mooiste tijd van het jaar is en blijft de vakantie. Toch? Heerlijk de zon opzoeken of je eigen grenzen in een actieve vakantie. Of juist nieuwe culturen ontdekken aan de andere kant van de wereld. Wat ook je wensen zijn, je wilt je budget zo goed mogelijk besteden. In originaliteit en in kwaliteit. Daarom is een goede voorbereiding van elke reis zo belangrijk. Halverwege een reis inruilen is nu eenmaal niet mogelijk.

Maar daar blijft het niet bij. Ook tijdens de reis blijven wij stand-by. Voor het geval dat er tijdens de reis onverhoopt afspraken anders verlopen dan gewenst. Het gaat er ons om dat je een onbezorgde reis of vakantie hebt. En daar hoort ook extra aandacht bij. Je verwachtingen overtreffen, daar gaan wij voor!

Tot snel !
Jos en Petra

 

Je boekt bij ons:
maatwerk reizen - pakketreizen - huwelijksreis - groepsreizen - vliegtickets - hotels - reisverzekering - Disney™
autohuur - stedentrips - treinreizen - cruises - (auto)rondreizen - vakantiehuisjes - kamperen - incentives 
bottom of page