Business

Je bent van plan relaties of personeel op een ontspannen wijze te ontmoeten. Maar je zit verlegen om een origineel idee…. of de gelegenheid om het te organiseren ontbreekt. Something Blue wil je graag ter zijde staan om zowel idee als uitvoering gestalte te geven.

 

Een bedrijfsjubileum, productpresentatie of traktatie van jouw relaties of personeel. Something Blue bedenkt graag samen met jou een concept, dat aansluit bij de wensen en past bij de organisatie of bedrijfsvisie. Het originele idee en/of een strakke organisatie maken indruk en blijven lang in de herinnering! Daarom is de keuze van de juiste partner van belang.  Something Blue maakt graag een afspraak om te luisteren naar jullie wensen en het maken van een vrijblijvend voorstel. 

    Je wilt met collega's of relaties er op uit?  
Wij zoeken graag samen met jou een bestemming, logies, excursies, lunch adressen etc. uit, helemaal passend bij de groep en wensen.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie 

reisagent, ANVR en SGR, groepsreizen, businessevents, reisbureau Noordwijk, reisbureau Noordwijkerhout

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

E-mail

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

  • reisagent, persoonlijk reisadviseur, reisbureau aan huis, reisadvies bij je thuis,

  • ANVR en SGR,  groepsreizen,  pakketreizen, maatwerkreizen, cruises, treinreizen, kamperen, vakantiehuisje, vliegtickets, hotels, auto rond reis, Disney, camper huur, autohuur, reisverzekering, zakenreizen, huwelijksreis,

  • reisbureau Noordwijk, reisbureau Noordwijkerhout, reisbureau Voorhout, reisbureau Katwijk, reisbureau Rijnsburg, reisbureau Valkenburg, reisbureau Sassenheim

  • reisadvies Noordwijk, Reisadvies Leiden, Reisadvies Sassenheim, reisadvies Bollenstreek

  • <meta name="p:domain_verify" content="441c4a4ccc72938e0f21fa34e5abf9f1"/>

© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com