Travel

Al eens gedacht aan een Persoonlijk Reisadviseur?

 

Uiteraard is er veel te vinden op internet. Toch ervaren wij steeds meer dat onze persoonlijke benadering als reisagent iets toevoegt.  Aan de voorbereiding en de reisbeleving. Voor het maken van de juiste keuzes, het geven van verrassende ideeën en het bereikbaar zijn tijdens de reis. 

En als het dan toch op de reissom aankomt, zijn wij niet duurder dan internet. Integendeel. Maar dat is toch niet het belangrijkste? Spreek gewoon eens met ons af. Dan ervaar je wat wij voor je kunnen zijn. Vooral een inspirerende partner met wie je in vakantiestemming wilt komen. 

 

Single reizen
Je wilt alleen reizen. Als bewuste keuze of juist niet. En je vind het lastig om een organisatie of groepsreis te vinden die bij je past. Of een reis waarin je vooral jezelf kunt zijn in of zonder groepsverband. Hierbij kunnen wij jou helpen de juiste keuzes te maken. Het aanbod voor alleen-reizigers is groter dan je misschien denkt !

 

Zorgeloos genieten van idee tot thuiskomst,  daar gaan wij voor!

Graag tot ziens,
Jos en Petra Westgeest

 

Wil je inspiratie opdoen? Dan nodigen wij je graag uit ons te volgen op Facebook en Instagram! oh, en je leest reacties van onze gasten hier.  


Wil je eens met ons in vakantiestemming komen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

 

 

 

Wij werken uitsluitend met partners die zijn aangesloten bij de ANVR en SGR of vergelijkbare brancheorganisaties.  Dit biedt u de zekerheid van deskundig advies, kwaliteit en veiligheid.
 

Wij gaan vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens, die uitsluitend worden gebruikt voor het toesturen van onze E-Inspiratie en worden bewaard in een beveiligde omgeving, die niet toegankelijk is voor derden.   

Onze extra service zonder extra kosten!

De Personal Travel Agent van The Travel Company biedt je reisadvies en verkoop op de locatie (binnen de regio) én op het tijdstip dat jij wenst, ook ’s avonds of in het weekend.  Op afspraak komt de Personal Travel Agent bij je thuis (of op een andere afgesproken locatie) en kan er direct contact worden gelegd met alle gerenommeerde reisorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven etc.

 

Nooit meer wachten bij de balie van het reisbureau of een klant die even tussendoor geholpen moet worden. Bij jouw Personal Travel Agent kan je in alle rust jouw reis boeken. 

Ga je met een groep op vakantie? De Personal Travel Agent komt persoonlijk naar jullie toe en iedereen kan erbij aanwezig zijn!


Buiten de regio? Veel reizen kunnen telefonisch of per email afgehandeld worden, wat de Personal Travel Agent graag voor je doet. Anders kunnen wij je altijd in contact brengen met één van onze collega’s
 


Wij bieden je de volgende voordelen
Persoonlijk en bij jou thuis, je hoeft de deur niet meer uit!

Deskundig opgeleide en getrainde adviseurs

Echt onafhankelijk van touroperators

Ruime vakantiekeuze; pakketreizen, losse tickets, cruises, campings, autohuur, wereldreizen, groeps- en zakenreizen, reizen op maat, etc.

Ook buiten winkeltijden

Er zijn geen wachtenden voor je

De zekerheid van een landelijke organisatie aangesloten bij ANVR en SGR

Je boekt bij ons: 
pakketreizen

maatwerk reizen

groepsreizen

vliegtickets

hotels

(auto)rondreizen

Disney™

kamperen

stedentrips

treinreizen

cruises

vakantiehuisjes

autohuur

reisverzekering

zakenreizen

huwelijksreis

reischeque kado

Bellen
Jos:     06-536 220 51 

Petra: 06-511 412 49

Something Blue op Social Media

  • Instagram - White Circle
  • facebook
  • Pinterest - White Circle

E-mail

somethingblue@travelcompany.nl

Postadres
Bremkant 26, 2203 NG Noordwijk

  • reisagent, persoonlijk reisadviseur, reisbureau aan huis, reisadvies bij je thuis,

  • ANVR en SGR,  groepsreizen,  pakketreizen, maatwerkreizen, cruises, treinreizen, kamperen, vakantiehuisje, vliegtickets, hotels, auto rond reis, Disney, camper huur, autohuur, reisverzekering, zakenreizen, huwelijksreis,

  • reisbureau Noordwijk, reisbureau Noordwijkerhout, reisbureau Voorhout, reisbureau Katwijk, reisbureau Rijnsburg, reisbureau Valkenburg, reisbureau Sassenheim

  • reisadvies Noordwijk, Reisadvies Leiden, Reisadvies Sassenheim, reisadvies Bollenstreek

  • <meta name="p:domain_verify" content="441c4a4ccc72938e0f21fa34e5abf9f1"/>

© 2018 by

Design By Petra

somethingbluetravelnl@gmail.com