top of page

Citytrips, de perfecte break!

Op citytrip dichtbij of liever de oceaan over?
Een weekendje shoppen, beroemde musea bezoeken of  een restaurant uittesten? Het kan allemaal! De mooiste steden zijn tegenwoordig maar een citytrip van huis verwijderd. Maak dus een lijstje op van welke steden je absoluut wil zien en neem een weekend de tijd om tot rust te komen. Kies je bestemming, plan je citytrip en wegwezen!

granada.jpg
Granada
Russland_Highlights__10_großartige_Dinge
Moskou

Something Blue helpt jullie graag jullie ideale citytrip te plannen en op zoek te gaan naar leuke plekken die jullie willen bezoeken.  Hou je van geschiedenis, dan is  Praag of Krakau wellicht een mooie keuze, voor romantiek Granada of Parijs en hipsters kiezen beter Dublin of Moskou. Tieners maak je wellicht gelukkig met een bezoek aan New York of Barcelona en anderen kiezen bijvoorbeeld voor Wenen of Lissabon. Alles hangt af van wat je interesses zijn en welke steden je voorkeur wegdragen. De rest is puur genieten!

Boeken die citytrip!


Helemaal leuk; Als je jullie citytrip bij Something Blue boeken krijg je van ons een leuke reisgids van jullie gekozen bestemming.

*NB: Citytrips hoeven niet alleen voor koppels te zijn, ook gezinnen met kinderen kunnen veel aan zo’n weekendje weg hebben. En het hoeft ook niet alleen maar chill (lees: saai voor de kinderen) te zijn, uitstapjes kunnen best. Zo hebben heel wat steden kindvriendelijke plekjes, zoals dierentuinen of attracties en bekende monumenten. Met een app als gids of geocache wordt dit ongetwijfeld een spannend stadsbezoek voor allemaal. 

tel aviv.jpg
Tel Aviv
Brighton.jpg
Brighton
Praag
Milaan
bottom of page