top of page
  • Foto van schrijverPetra

Slenteren door Oslo

Oslo is één van de snelst groeiende steden van Europa en de stad zindert van de energie, zowel in de nieuwe buurten en geavanceerd eten als in de laatste mode en kunst. Prachtige en boeiende herkenningspunten zoals het Operahuis, het Astrup Fearnley Museum en Barcode veranderen het gezicht van de stad, terwijl deze tegelijkertijd een verfrissende verbondenheid met de natuur behoudt waar andere hoofdsteden niet aan kunnen tippen.


Oslo ligt tussen het Oslofjord en de beboste heuvels in en kreeg in 2019 de titel Europese Groene Hoofdstad 2019 vanwege haar inzet voor behoud van natuurgebieden en het bestrijden van vervuiling. Het compacte stadscentrum is zowel te voet als op de fiets makkelijk en veilig te verkennen en dankzij het efficiënte openbaarvervoersysteem is de hele stad goed bereikbaar zonder auto.Liever even met ons bespreken wat er kan, bel gerust (06 53622051 of 0651141249) of stuur een mailtje somethingblue@travelcompany.nl Met jullie wensen en budget gaan wij graag op zoek naar de mooiste bestemmingen en accommodaties en uiteraard corona veilig. Ook nu is er meer mogelijk dan je denkt.


#somethingbluetravel#persoonlijkreisadviseurs#alleaandachtvoorjou#reisadviesaanhuis#extraservicegeenextrakosten#altijdbereikbaar#coronaveilig#citytrip#zorgeloosgenietenvanideetotthuiskomst

Comentários


bottom of page