top of page
  • Foto van schrijverPetra

ABC eilanden

Nu de storm van annuleringen en repatriëringen grotendeels is gaan liggen kunnen we even ademhalen en vooruit kijken. In het volste vertrouwen dat de wereld heus weer "normaal" wordt.

Weet dat wij er voor je zijn, om jouw vervallen reis opnieuw te boeken of een heel nieuwe vakantie voor je te vinden.


Misschien naar een van de ABC eilanden als Aruba. Aruba biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op #Aruba is altijd een goed idee!

Het eiland bruist volop, er zijn unieke bezienswaardigheden, tropische geluiden en culinaire lekkernijen. Het eiland is gevuld met hartelijke locals die je graag verwelkomen op hun One happy island. Er zijn verschillende natuurwonderen, zoals natuurlijke bruggen en grotten, om te verkennen en talloze manieren om te relaxen op de prachtige parelwitte zandstranden. Bonbini!!


Of misschien naar #Bonaire. Een klein eiland met vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer. Geen haast dus, poco poco, je bent immers op vakantie. Liefhebbers van zon en rust én duiken komen op Bonaire volledig aan hun trekken.

Van het diepe, heldere water tot de hoogste piek de Brandaris zul je de magie van Bonaire voelen. Vanaf het moment dat je op Bonaire aankomt, zul je merken dat het gehaaste westerse tempo op Bonaire niet thuis hoort. Op Bonaire heerst een rustige sfeer. De enige zorgen die je als toerist op Bonaire hebt, is hoe de dag besteed gaat worden. Nergens anders is een vakantie zo eenvoudig als op Bonaire. De warme, vriendelijke bevolking verwelkomt graag de toeristen van over de hele wereld. De fraaie kustweg, de vergezichten over het Gotomeer, het natuurpark Washington/Slagbaai, het onbewoonde Klein Bonaire, de flamingo’s en de zoutpannen en de ruige, barre kust die op de wind ligt, laten onvergetelijke indrukken achter.


Of naar Curaçao. Waarom Curaçao? Er zijn zoveel dingen die het eiland speciaal maken. Of het nu het hele jaar door de 32º graden is, de schijnbaar eindeloze activiteiten of de vriendelijke bevolking, er is maar één manier om dat te ontdekken. Of je nu een bezoek brengt aan het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of de avontuurlijke Westpunt, Curaçao biedt een mengeling van stads- en buitenleven als geen enkel ander eiland. Curaçao herbergt meer dan 35 spectaculaire stranden en de meeste daarvan liggen verscholen in intieme baaitjes langs de zuidwestkust. Kom op het juiste moment en de kans is groot dat je je eigen privéstrand hebt.


Meer weten over de mogelijkheden? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!


Comentarios


bottom of page