top of page
  • Foto van schrijverPetra

Adria Magistrale

Europa heeft diverse mooie auto (fiets) routes waarlangs veel te zien en te doen valt. De ‘Adria Magistrale’ bv., langs de Kroatische en Montenegrijnse kust is wel 1200 kilometer lang! Zo heb je ruim de tijd om te genieten van de blauwe zee vol eilanden en de ruige bergen aan de andere kant. Volgens vele is het één van de mooiste wegen ter wereld met schitterende panorama’s.


De ‘Adria Magistrale’ volgt de Kroatische kust van Opatija in het noorden tot Dubrovnik in het zuiden. En juist deze laatste stad is met recht een prachtige afsluiter van je rondreis door Kroatië. De stad is veelvuldig als decor gebruikt in de hitserie ‘Game of Thrones’. Bezoek de stadsmuren van Dubrovnik en de kathedraal, maar vergeet ook zeker de hoofdstraat Stradun niet. Je vindt er talloze kalkstenen winkeltjes, die echt het oude historische karakter van de stad weerspiegelen.


Spreek gerust eens af om van gedachten te wissen over jouw vakantie ideeën. We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - en onverwachte wijzigingen, regelen wij voor je. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!Comments


bottom of page