top of page
  • Foto van schrijverPetra

Amalfikust

De Amalfi streek heeft echt een speciaal plekje in mijn hart 🥰 de mensen, de streek, de bloemen🌺, de kei grote citroenen🍋, het eten🍅, noem maar op..

Gewoon écht Italië


“Eerst Napels zien dan sterven…." prijkt op menige bucketlist als ultieme reden om  hier eens naar toe te gaan. En terecht, want deze woorden van de dichter Goethe zijn bedoeld om schoonheid van dit stukje Zuid-Italië uit te drukken:  de kleurrijke Amalfikust met als parel de stad Napels aan de voet van de mystieke vulkaan Vesuvius, met uitzicht op een kleine archipel van eilandjes rondom een azuurblauwe baai.


Niet voor niets zoeken kunstenaars hier inspiratie, versterkt door de vroegere aanwezigheid van zowel Grieken als Romeinen, die hier vele archeologische schatten hebben achtergelaten. Er is hier veel te ontdekken, ook in de fantastische keuken, waar de inmiddels wereldberoemde pizza en spaghetti het levenslicht zagen.


Ga je ook mee? Ontdek & Relax reis 20 t/m 27 juni 2023

Meer informatie en/of direct boeken -> https://www.beleeftsamen.nl/amalfi

Liever nog even contact, bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook info@beleeftsamen.nl



Comments


bottom of page