top of page
  • Foto van schrijverPetra

Belize

BELIZE is een tropisch paradijs dat grenst aan Mexico en Guatemala. Het is het kleinste land van Midden-Amerika, maar er is genoeg te beleven! Duikliefhebbers halen hier hun hart op bij het op één na grootste koraalrif ter wereld, Belize #BarrierReef  Met als hoogtepunt de beroemde en avontuurlijke Great Blue Hole. Dankzij de ligging aan de Caribische kust biedt #Belize parelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee Laten we echter ook de Maya-wereld niet vergeten.


Ook in Belize tref je genoeg restanten van deze interessante beschaving zoals de ruïnes van #Xunantunich, de mayastad El Caracol en de Actun Tunichil Muknal grot. Op het gebied van natuur biedt het land groots spektakel. Het Mountain Pine Ridge Forest is een prachtig natuurreservaat met spectaculaire grotten en watervallen, zoals de Thousand Foot Falls en de Butterfly Falls. Onder begeleiding van een gids kan je op zoek gaan naar poema’s, jaguars en tapirs.


Benieuwd naar de mogelijkheden en/of informatie? bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook; somethingblue@travelcompany.nl
Comments


bottom of page