top of page
  • Foto van schrijverPetra

Berlijn

Er zijn legio redenen om #Berlijn te kiezen voor een #stedentrip Shoppen, hip - hipster en trendy uitgaan, het hypermoderne Berlijn maar ook de sporen van het verleden. Berlijn is eigenlijk een groot openluchtmuseum. En wist je dat Berlijn een van de groenste steden van Europa is?! Ook culinair is hier van alles te vinden, even snel, trendy of juist zeer luxueus.


De stad heeft zoveel te bieden dat je een keuze zult moeten maken uit de diverse bezienswaardigheden. Een beetje goed plannen is aan te bevelen. Houd er rekening mee dat het gedurende de weekeindes vaak wat drukker is dan door de week. Sommige hotspots zijn altijd druk, zoals bijvoorbeeld de Rijksdag.


Tip: skip the lines!

Wil je bezienswaardigheden in Berlijn bezoeken, heb je kaartjes nodig voor de musea, wil je korting op hop-on-hop-off-bussen of wil je andere activiteiten in Berlijn ondernemen? Wij kunnen vooraf de tickets voor je regelen.


Wij helpen je met plezier bij het samenstellen van jouw ideale reis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op 06-53622051

Comments


bottom of page