top of page
  • Foto van schrijverPetra

Go Coddiwomple

Ik hoor jullie denken: “Coddiwomple? Whattt??” De betekenis van #Coddiwomple is als volgt: to travel in a purposeful manner towards an unknown destination. Vertaald: op een doelgerichte manier reizen naar een nog onbekende bestemming. Ofwel een (reis) droom najagen


Voor de een is dat een luxe hotel met absolute rust in een omgeving van witte stranden. Voor een ander is het een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kidsclub’ de beste keuze. En de keuze is reuze, denk aan een rondreis, camper vakantie, adults only, stedentrips, golfvakantie, actief, culinair, wellness, historisch, all inclusive, etc. etc.

Wij helpen je graag bij het vinden van jullie vakantiewensen. Zo kunnen jullie ultiem gaan genieten op een manier die bij jou en jouw reisgezelschap past!

Boek zorgvrij en flexibel jouw vakantie!

Ook voor 2021 en 2022 hebben wij weer een mooi #reisaanbod voor je klaar. Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave voor joúw ideale reis op maat! En uiteraard letten wij op soepele #boekingsvoorwaarden en de meest recente corona situatie.

Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!


Bel Jos: 06 536 220 51 of Petra 06 511 412 49 of mail ons via somethingblue@travelcompany.nl


Commentaires


bottom of page