top of page
  • Foto van schrijverPetra

Corsica

Ontdek het kleurrijke eiland Corsica welke bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid 🇫🇷 Het Franse eiland is de geboorteplek van Napoleon Bonaparte en ligt in de Middellandse Zee. Bezoek de grootste stad Ajaccio en stap binnen in het geboortehuis. Wandel vervolgens naar het Place de Charles de Gaulle waar een standbeeld van de ‘grote, kleine man’ staat. De gezellige terrasjes en weelderige bougainville maken het decor compleet en zijn perfect voor een romantische avond vol wijn en kaas.


Om de grillige bergen en de azuurblauwe baaien kun je niet heen tijdens een verblijf op Corsica. Rijd naar het hagelwitte Palombaggia strand 🏝 bij Porto Vecchio voor een middagje zonnen. Dit twee kilometerlange strand met ronde rotsen, pijnbomen en helderblauwe zee is één van de mooiste in Europa. Actievelingen moeten de wandelschoenen niet vergeten in te pakken om zo de grillige Monte Cinto en Monte Rotondo te bewonderen.


Benieuwd naar de mogelijkheden en/of informatie? bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook; somethingblue@travelcompany.nlComments


bottom of page