top of page
  • Foto van schrijverPetra

Costa Rica

Costa Rica-Vakantie inspiratie, in het volste vertrouwen dat de wereld heus weer "normaal" wordt. Weet dat wij er voor je zijn, om jouw vervallen reis opnieuw te boeken of een heel nieuwe vakantie voor je te vinden.


#CostaRica staat bekend als een van de veiligste landen in Midden-Amerika. Dat zorgt er voor dat er een hoop reizigers komen, maar dat heeft natuurlijk niet alleen te maken met de stabiele economie en veiligheid. Costa Rica is namelijk een van de mooiste landen in Midden-Amerika (en misschien wel van heel Amerika).

Waarom naar Costa Rica? Het is een van de meest bio-diverse gebieden ter wereld, een wonder van Moeder Natuur met regenwouden, stranden, vulkanen en mangrove moerassen. Om over de wilde dieren nog maar te zwijgen. Een ander groot voordeel is dat Costa Rica niet heel groot is. De afstanden zijn, ondanks de hoogteverschillen, prima af te leggen. Zo kun je in korte tijd redelijk veel van het land zien. Een ideaal vakantieland dus. En met de tropische stranden en prachtige nationale parken is er ook genoeg te doen in het land!


Meer weten over de mogelijkheden? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!



Comments


bottom of page