top of page
  • Foto van schrijverPetra

3x Cruisen

Het kan weer, cruisen! bijvoorbeeld door Nederland & België


Een prachtige zomercruise aan boord van een 5-sterren superior hotelschip over de Nederlandse en Belgische wateren. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. De cruise begint en eindigt in onze prachtige havenstad, Rotterdam. Hoogtepunten zijn het bezoek aan Kinderdijk en de excursie naar Dordrecht met haar historische centrum. Ook maakt je uitgebreid kennis met de historische stad Bruinisse, Veere en het pittoreske Middelburg. In België ontdek je tijdens stadswandelingen twee van de vier mooiste steden van onze zuiderburen: Gent en Antwerpen. Een veelzijdige cruise waarbij je Nederland en België vanaf het water ontdekt!

Of, cruisen door de Baltische eilanden

Cultuur en natuur van kust tot kust - Statige Hanzesteden, stijlvolle strandresorts en de schoonheid van de Stettin Bay, deze cruise biedt ontelbare mogelijkheden voor culturele ontdekkingen aan de Oostzee. Je vaart door pittoreske landschappen en brengt een bezoek aan de parels van de Duitse en Poolse Baltische kust, zoals de plaatsen Greifswald, Stettin en Swinemünde. Het hoogtepunt van deze cruise is het prachtige eiland Usedom dat samen met het eiland Rügen een fijne plek is om tot rust te komen. Een cruise vol met zowel cultuur als natuur start en eindigt in Stralsund, een bijzondere stad waar je uitgebreid kennis mee maakt.


Of ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence

Een prachtige Kerstcruise over de Rhône en Saône. Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence in de prachtige kerstsfeer van Frankrijk. Vanuit de sfeervolle salon geniet je van de schitterende uitzichten op het kleurrijke Rhônelandschap. Men is er wederom in geslaagd een prachtig luxe hotelschip te kunnen verzorgen op de bewonderenswaardige Rhône en Saône tijdens kerst! De kerstmarkten zijn de hele maand december nog in volle gang. En natuurlijk ontdek je de charme van Franse steden zoals Lyon en Avignon. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk!


NB. Er zijn meerdere Kerst cruises vraag gerust naar het aanbod


Veilig op reis

Jouw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft grote aandacht. De schepen gaan met minder passagiers op stap als normaal. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor jou en zij zich houden aan social distancing. (Misschien fijn om te weten dat er een scheepsarts meevaart)


Wil je eens met ons in vakantiestemming komen? Neem gewoon eens contact met ons op. Met jullie wensen en budget gaan wij graag op zoek naar de mooiste bestemmingen en accommodaties. Ook nu is er meer mogelijk dan je denkt.


somethingblue@travelcompany.nl of bel even 0653622051 / 0651141249Comments


bottom of page