top of page
  • Foto van schrijverPetra

Ecotoerisme – Natuur en cultuur vakantie in Europa


#Natuurvakantie of #ecotoerisme is meestal kleinschalig toerisme waarbij lokale bewoners kunnen profiteren van de opbrengsten van deze vakantie met de verhuur van accommodatie, verkoop van lokale producten en het ontwikkelen van ecotoerisme activiteiten in de natuur. #Duurzaam toerisme is meer gericht op #milieuvriendelijke maatregelen en energiebesparing. Ecotoerisme en duurzaam toerisme zijn beiden gericht op een duurzame ontwikkeling en economische groei.

Europa heeft genoeg te bieden voor een unieke vakantie, trek het land van je keuze in, ontmoet de lokale bevolking en laat je verrassen door de lokale cultuur in een bijzondere omgeving. Ontdek de nationale parken of andere natuurgebieden in #Europa, soms is de natuur ruig maar ook idyllisch, hoge rotsen, onbekende afgronden, stille stranden, adembenemende vergezichten of een schijnbaar eindeloze zonsondergang. Ontdek steeds een nieuw verrassend veelzijdig en avontuurlijk Europa.

Het jaar is nog lang genoeg om vakantie te vieren. Neem daarvoor gewoon eens contact met ons op. Met jullie wensen en budget gaan wij graag op zoek naar de mooiste bestemmingen en accommodaties. Ook nu is er meer mogelijk dan je denkt.

Commentaires


bottom of page