top of page
  • Foto van schrijverPetra

Groepsreizen voorjaar

Beleef 't Samen biedt 4 mooie reizen voor dit voorjaar;


Ieper & de Grote Oorlog    


Ieper - de meest Zuid-Westelijk in België gelegen Vlaamse stad - ademt de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog (1914-1918). Elke avond wordt hier de "Last Post" geblazen ter herinnering aan de slachtoffers van "De Grote Oorlog".  Tijdens deze driedaagse reis neemt onze gids je mee naar alle plaatsen die herinneren aan een belangrijke omwenteling in de Europese geschiedenis. Doorspekt met persoonlijke verhalen zowel van de soldatenzijde als die van de burgers. 


3- daagse touringcar reis met 'onze' gids @KoenvanToen

Zin om mee te gaan van 15 t/m 17 maart a.s.? -> https://www.beleeftsamen.nl/ieper of scan de QR code.


Jordanië .. de verrassing van het Midden-Oosten

Jordanië is bij de meeste van ons bekend om wereldstad Petra. Toch heeft Jordanië nog zoveel meer te bieden dat een rondreis Jordanië eigenlijk niet mag ontbreken op je bucketlist.


Laat je betoveren door een sprookjesachtige wereld tijdens deze reis in Jordanië. Van de prachtige, mysterieuze en verlaten Wadi Rum woestijn tot de Magnifieke woestijnstad Petra. Maar ook het levendige centrum van Amman, majestueuze ruïnes en de Dode Zee. Een onvergetelijke ervaring!


Ga je ook mee 11 t/m 18 april 2024?

Meer informatie en/of direct boeken -> www.beleeftsamen.nl/jordanie of scan de QR code.

Wenen & het Wienerwald

In het hart van het Wienerwald ligt een van de meest romantische steden van Europa, Wenen! Naast beroemde opera's en operettes staat Wenen ook bekend om haar schitterende gebouwen en paleizen in de typische okerkleuren van de Habsburgers. Op het programma staat ook een tocht door het groene Wienerwald, waarmee Wenen - samen met de Donauinsel - in 2020 werd verkozen tot meest groene stad ter wereld. In het Wienerwald bezoeken we de beeldschone Abdij van Melk, een waar hoogstandje van barokke architectuur. Ook met Passau en Linz kun je kennis maken tijdens de heen- en terugreis naar Maria Taferl. Hier hebben wij ons hotel met fantastisch uitzicht over de Donau. 


Zin om mee te gaan van 20 t/m 27 april 2024?  Meer informatie en/of direct boeken -> https://www.beleeftsamen.nl/wenen-wienerwald of scan de QR code

Normandië & D-Day  ...  beleef de bevrijding 1944

Voor de 80e herdenking van D-Day gaan we in april 2024 alweer voor de 5e keer samen met gids @koenvantoen naar de landingsstranden in Normandië.


De landingen op D-Day leven voort langs de Côte de Nacre en het schiereiland Cotentin. Duizenden militairen landden hier in het voorlaatste oorlogsjaar op de prachtige stranden, die nog steeds met de illustere codenamen worden aangeduid: Utah, Omaha, Gold, Juno en Sword Beach. En achter deze stranden schuilen vele tastbare bewijzen van Operatie Overlord, de grootste militaire operatie ooit in de wereldgeschiedenis.Ook eens met ons en Koen mee? 

ℹMeer informatie en/of direct boeken -> https://www.beleeftsamen.nl/normandie-d-day of scan de QR code.


Liever nog even contact, bel of app ons gewoon even, Jos 06 53622051 en Petra 06 51141249 mailen kan natuurlijk ook info@beleeftsamen.nlתגובות


bottom of page