top of page
  • Foto van schrijverPetra

Herfstzon

Na deze beetje kwakkelige zomer op zoek naar plekjes voor gezellige herfstzon momenten? Voor een herfstvakantie heb ik een paar vakantietips voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dan je op een zonnig adresjes terechtkomt.


#kos Griekenland - Even weg van de dagelijkse hectiek en helemaal tot rust komen op Kos. Stel je voor: een prachtig hotel, een zeer gewaardeerde keuken. En een sfeervol terras, waar je tot 's avonds laat nog heerlijk buiten zit.

#mallorca Spanje, Balearen - stel je voor een locatie op 100 meter van het prachtige, brede strand Playa de Muro en dichtbij de sfeervolle haven Port d’Alcudia. Diverse excursie mogelijkheden mocht je meer willen als luieren.

#curaçao - bv aan de Piscadera Baai. Hier loop je met een smoothie in de hand zó het witte zandstrand op. Of op Mambo Beach, met live muziek en shows is het iedere avond een feest. Optioneel een auto huren voor je verblijf op Curaçao.

#grancanaria - Spanje, Canarische eilanden - Gran Canaria is al jaren zeer populair op de Nederlandse markt. Dat is niet voor niets! Na een heerlijke dag op Gran Canaria kun je even bijkomen in de privacy van de bungalow of op je grote balkon, genieten van uitstekende restaurants en vervolgens de avond afsluiten in een trendy loungebar, waar je met een glimlach terug denkt aan alweer een topdag.


Echt wel zin om nog even lekker vakantie te vieren, maar nog niets gepland? Wij hebben ideeën en contacten te over om jou een relaxte vakantie te bezorgen. Dat heb je na een jaartje snakken wel verdiend.

Comments


bottom of page