top of page
  • Foto van schrijverPetra

Hurtigruten

Hurtigruten, unieke cruise Noorse fjorden per postboot Meerdere malen per week vertrekt er een Hurtigruten schip vanuit Bergen, om na 34 havenplaatsen via het hoge noorden, opnieuw in Bergen aan te komen. De 12 daagse reis Bergen-Kirkenes-Bergen is de klassieke cruise Noorse fjorden. Met de Hurtigruten postboot zijn er ook kortere trajecten mogelijk, zoals de 11-daagse reis Bergen-Kirkenes-Trondheim, de 7-daagse reis noordwaarts Bergen-Kirkenes en de 6-daagse reis zuidwaarts Kirkenes-Bergen.


Een reis met de Hurtigruten is nog steeds een lijndienst die vooral passagiers, maar ook vracht vervoert. Het dagelijkse laden en lossen, tijdens deze boottocht, maakt je direct deelgenoot van het leven van de Noren en geeft de zeereis iets bijzonder authentieks. Op zee wordt de route steeds weer omlijst door adembenemend natuurschoon.


Meer weten of eens bespreken wat de mogelijkheden zijn bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) 🏠 wij hebben geen fysiek bureau maar komen liever bij jou thuis langs of spreken af op een handige locatie. Of als dat beter uitkomt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page