top of page
  • Foto van schrijverPetra

Ierland

Rust- en ruimtezoekers zullen genieten in Ierland. Ierland is rijk aan prachtige, ongerepte natuur, slaperige dorpjes en levendige stadjes. Het heeft spectaculaire kusten met ruige kliffen, boeiende ruïnes en eeuwenoude kastelen. En niet te vergeten de charmante Ieren zelf, met hun uitzonderlijke vriendelijkheid, humor, ontspannen levenshouding. In de pub kun je het wereldberoemde zwarte bier Guiness drinken. In de brouwerij in Dublin kun je zien hoe het bier al eeuwenlang wordt gemaakt. Whiskeyliefhebbers bezoeken in Bushmills de oudste erkende stokerij ter wereld.


Meer weten of eens bespreken wat de mogelijkheden zijn bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) 🏠 wij hebben geen winkel maar komen liever bij jou thuis langs of spreken af op een handige locatie. Of, als dat beter uitkomt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.


DIRECT BOEKEN IDEE: Fly & drive door Ierland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Geniet van het ruige landschap in Ierland met deze fly & drive. Bij aankomst in Dublin kun je op het vliegveld direct je huurauto ophalen. Klavertjevier, kabouters en potten met goud! Ierland is een land van symboliek en monumenten: imposante kastelen en prehistorische grafheuvels wisselen elkaar af. Maar dat is natuurlijk niet alles...

https://www.travelcompanyholidays.nl/93371/fly-drive-door-ierland-incl-vlucht-huurauto-en-ontbijt?pta=1024Comments


bottom of page