top of page
  • Foto van schrijverPetra

Key West

Als je nog nooit in #KeyWest bent geweest, ben je "in for a real treat". Er zijn attracties voor iedereen in Key West. Enkele van de meest populaire activiteiten op het water zijn onder meer ontmoetingen met dolfijnen, kajakken in het achterland, duiken en snorkelen bij Ft. Jefferson and the Dry Tortugas, of een boot huren bij een jachthaven in Key West om zelf te verkennen. Op het land wachten winkels, musea, kunstgalerijen, rondleidingen, theaters en meer. Of je kunt gewoon ontspannen in het zand op een van de Key West-stranden, bij het zwembad bij jouw Key West-hotel of op Duval Street met een cocktail in de hand.


De Lower Keys zijn de thuisbasis van twee nationale natuurreservaten, een nationaal maritiem reservaat en een staatspark, en worden ze omringd door een marien milieu vol met overvloedig land- en zeedieren.


Gelegen tussen de zoutwaterwildernis van het Everglades National Park en het diepblauwe water van de Straat van Florida ligt #Islamorada, bestaande uit zes eilanden: Plantation Key, Windley Key, Upper Matecumbe Key, Lower Matecumbe Key en de eilanden voor de kust van Indian Key en Lignumvitae Key . Op Islamorada is de plek bij uitstek voor sportvissers.


Key Largo, de eerste en meest noordelijke van de Florida Keys, ligt op een uur rijden van de twee belangrijkste luchthavens van Zuid-Florida. De thuisbasis van tropisch hardhout, kronkelende kreken, twee staatsparken, een nationaal park en een deel van een nationaal maritiem reservaat, Key Largo heeft een aantal van de meest fascinerende botanische landschappen in de staat.


Spreek gerust eens af om van gedachten te wissen over jouw vakantie ideeën. We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!コメント


bottom of page