top of page
  • Foto van schrijverPetra

Madeira een geliefde bestemming

Het najaar is een heerlijke tijd om weer even tot jezelf te komen. Genieten van de kleurrijke natuur, mijmeren bij een knapperend haardvuur of toch nog even de zon opzoeken. En dat hoeft niet heel ver weg te zijn. Zowel Nederland als de landen om ons heen bieden zoveel keuze om een heerlijke vakantie te hebben die bij jou past. Graag helpen wij jou hiermee verder op weg. Met inspiratie en de verzorging van een relaxte vakantie.


Wat dacht je van?


Madeira! Het prachtige Portugese eiland #Madeira biedt zowel de zonliefhebber als de natuurliefhebber vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Madeira geniet vooral bekendheid als bloemeneiland. Het eiland met haar bananenplantages, citrusbomen, wijngaarden, bloemrijk afgewisseld met watervallen en steile rotswanden die uitmonden in zee, laten ongetwijfeld een onuitwisbare indruk op je achter.


Een netwerk van wandelpaden langs oude irrigatiekanalen leidt door de bergen van het imposante binnenland. Maar ook aan de kust en in de hoofdstad Funchal valt altijd veel te beleven. Niet voor niets zo’n geliefde bestemming om naartoe te reizen!
Comments


bottom of page