top of page
  • Foto van schrijverPetra

Mallorca

De Balearen zijn prachtige Spaanse eilanden gelegen tussen Europa en Afrika die gezegend zijn met een warme mediterrane zon en een verkoelende zeebries. De eilanden hebben overeenkomsten op het gebied van klimaat en stranden maar ook verschillen, zowel op het gebied van toerisme als cultuur.

Het grootste is Mallorca op een afstand van 200 km ten zuiden van Barcelona. Het nachtleven op Ibiza en Mallorca is legendarisch en trekt een jong publiek. Mallorca kent tevens de meeste culturele rijkdom. Op Mallorca vind je hagelwitte stranden, prachtige blauwe zee, idyllische baaien, een heerlijke keuken en vooral een zeer gastvrij en kindvriendelijk eiland voor een korte of lange vakantie. Ontdek de leuke steden zoals Palma de Mallorca met de prachtige oude binnenstad en Cala’ d’or met haar gouden stranden.

Mallorca is ideaal voor een vakantie of een last-minute. Dankzij de ligging onder Spanje is Mallorca snel en gunstig met het vliegtuig bereikbaar. Van gedachten wisselen over de mogelijkheden op de Balearen of een andere bestemming? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!


Opmerkingen


bottom of page