top of page
  • Foto van schrijverPetra

Miami en Bahama's

Van shoppen en uitgaan in Miami naar ultiem ontspannen op de Bahama's Deze City & Beach combinatie combineert de Sunshine state Florida met een tropisch strandverblijf. In #Miami bewonder je de Art Deco gebouwen aan Ocean Drive en relax je op South Beach tussen de felgekleurde strandwachthuisjes. Aansluitend kan je op de tropische #Bahama’s heerlijk bijkomen. Deze reeks prachtige eilanden zijn een waar walhalla voor watersporters en de koloniale gebouwen van de hoofdstad #Nassau zijn echt een plaatje. Breng ook zeker een bezoekje aan het zogenaamde Pig Beach of het enorme Aquaventure waterpretpark.


Meer weten of eens bespreken wat de mogelijkheden zijn bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) wij hebben geen winkel maar komen liever bij jou thuis langs of spreken af op een handige locatie. Of als dat beter uitkomt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.


DIRECT BOEKEN IDEE: Florida, de staat van de zon, ontspannen op het strand, geweldige natuurgebieden, shoppen in de grootste winkelcentra, de gaafste pretparken en natuurlijk: jouw volgende reis! Tijdens deze fly & drive zie je alle prachtige dingen die Florida te bieden heeft.. en dat zijn er heel veel!

Comments


bottom of page