top of page
  • Foto van schrijverPetra

Noorwegen

Noorwegen het hele jaar door 🇧🇻 Of je nu in de zomer de prachtige Noorse fjorden bewondert, in de herfst een stedentrip naar Oslo maakt of 's winters gaat skiën in de Scandinavische Alpen. Een vakantie naar Noorwegen kan altijd en elk seizoen heeft wel iets speciaals te bieden. Natuurliefhebbers komen ogen tekort dankzij natuurwonderen als het Geirangerfjord, de eilandengroep Lofoten en de Noordkaap.

Maar ook op cultureel gebied heeft Noorwegen genoeg te bieden. Zoals de kleurrijke houten panden van Trondheim en Bergen en de 'hoofdstad van het Noordpoolgebied' Tromsø. Vergeet niet om tijdens je bezoek aan Noorwegen walvissen te spotten, de middernachtzon te bewonderen of op zoek te gaan naar het Noorderlicht.


Benieuwd naar de mogelijkheden, informatie en handige tips? bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook; somethingblue@travelcompany.nl🏠 wij hebben geen fysiek bureau maar komen liever bij jou thuis langs of spreken af op een handige locatie. Of, als dat beter uitkomt, kunnen we elkaar ook online ontmoeten.

Comments


bottom of page