top of page
  • Foto van schrijverPetra

Onze groepsreizen


Samen onderneem je dingen die je anders niet zou doen. Doe je ontdekkingen. Ontmoet je nieuwe gezichten. Even een andere wereld. Of dit nu een stad is of een regio. Met een deskundige gids zie en hoor je veel meer dan dat je zelf zou ontdekken. Toch heb je met onze reizen voldoende gelegenheid om ook zelf op pad te gaan.

... Een rondreis biedt je een prachtige indruk van het land of de regio. Zeker als lokale gidsen je begeleiden op de verschillende stops.  Toch wil je ook ontspannen en niet teveel uit je koffer leven. Dan is een reis met meerdere nachten in hetzelfde hotel heel fijn. 


... Cultuur snuiven en tot rust komen. Een heerlijke combinatie voor een vakantie. En dan is het fijn om dit vanuit 1 standplaats te doen waar je alles kunt achterlaten als je op pad gaat. Samen met de groep en onder leiding van lokale gidsen.


Ga je ook mee?


Bekijk ons gehele aanbod op www.beleeftsamen.nl

Liever even contact om de mogelijkheden te bespreken, bel of app ons gewoon even (Jos 06 53622051 Petra 06 51141249) mailen kan natuurlijk ook info@beleeftsamen.nlComments


bottom of page