top of page
  • Foto van schrijverPetra

Puglia

Puglia - de hak van Italië - is een prachtige streek voor een fly-drive vakantie. Een autorit door Puglia laat je van de ene verbazing in de andere vallen: eeuwenoude olijfbomen, charmante dorpjes met witgekalkte huizen, spectaculaire kliffen… Maar wist je dat er op sommige plekken ook een wereld vol ondergrondse pracht ligt te wachten om bewonderd te worden?

Rondom Altamura en Taranto vind je bijvoorbeeld diepe ravijnen, gravine genaamd, met dorpjes die deels uit de rotsen zijn gehouwen, zoals Gravina in Puglia. Dit dorpje wordt door veel mensen die Puglia bezoeken overgeslagen, maar eigenlijk mag je dit bijzondere stukje in het noorden van de regio niet missen tijdens je rondreis door Puglia…

Van gedachten wisselen over de mogelijkheden in Puglia of een andere bestemming? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!


bottom of page