top of page
  • Foto van schrijverPetra

De toegevoegde waarde van een reisagent

Vraag je je af waarom je met een reisbureau moet werken terwijl er internet is? Nou, eigenlijk zijn er veel redenen! We noemen een paar: 1️⃣. Werken met een reisbureau zorgt ervoor dat jouw vakantie-ervaring op jou wordt afgestemd. Dat is iets dat een boekingswebsite gewoon niet kan doen.

2️⃣. Ik weet zeker dat als je iets online boekt, niemand er echt iets om geeft. Als er een probleem is, kan je uren aan de telefoon doorbrengen en misschien nooit een oplossing vinden. Als je een reisbureau aan je zijde hebt, heb je een advocaat. Werken met een reisbureau betekent iemand hebben die pleit als je de verkeerde hotelkamer krijgt of als je vlucht wordt geannuleerd.

3️⃣. Een van de meest voorkomende misvattingen is dat werken met een reisbureau meer kost dan zelf boeken. Reisbureaus hebben toegang tot upgrades, extra voorzieningen, betere zitplaatsen in vliegtuigen en regelmatig betere deals. Bovendien zijn de meeste kosten voor reisbureaus ingebouwd, wat betekent dat je voor de meeste services niets extra's betaalt. Wat je je niet realiseert, is dat online reisbureaus ook kosten in rekening brengen. Ze zijn gewoon ingebouwd in de tarieven.

4️⃣. Je kunt urenlang op internet zoeken om (hopelijk) de beste vluchten, de beste prijzen, etc. te vinden OF je kunt met een reisbureau werken. Wij kunnen elk aspect van je reis plannen en zorgen er niet alleen voor dat je de best mogelijke prijzen krijgt, maar het spaart ook waardevolle tijd. Als je een gepersonaliseerde vakantie wilt, bespaar tijd en geld en meer, neem gewoon even contact op. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!Comments


bottom of page