top of page
  • Foto van schrijverPetra

REISNIEUWS


Een heerlijk gevoel niet...? Dat we weer kunnen uitkijken naar mooie momenten, dichtbij en ook wat verder weg. Sinds vorige week is een aantal zonbestemmingen weer opengesteld voor vakantie. Met name de Spaanse en Griekse eilanden, waar ook de Nederlandse Antillen zich inmiddels bij hebben aangesloten. In deze E-Inspiratie hebben wij een aantal eilanden uitgelicht. Graag gaan wij voor jou op zoek naar een accommodatie die voldoet aan jouw wensen. En zorgen wij ervoor dat je onbezorgd op reis gaat. Met veilige boekingsvoorwaarden en de juiste documenten op zak! Als je een andere bestemming in gedachten hebt die nog niet open is, denken wij graag met je mee. Ook als je twijfelt om te boeken. Wij zijn ervoor om jou een gerust gevoel te geven uit te kunnen kijken naar een onbezorgde vakantie. Hartelijke groet, Jos en Petra Voor ons is reizen zorgeloos genieten, van idee tot thuiskomst.


In deze E- Inspiratie: Waar kunnen we weer naar toe Reistip Laatste nieuws


We mogen weer naar ....

MALLORCA

Op nog geen vier uur vliegen ligt een paradijs, hagelwitte stranden, prachtige blauwe zee, idyllische baaien, een heerlijke keuken en vooral een zeer gastvrij en kindvriendelijk eiland voor een korte of lange vakantie. Ontdek de leuke steden zoals Palma de Mallorca met de prachtige oude binnenstad en Cala’ d’or met haar gouden stranden.

IBIZA

Op dit eiland zijn vele verborgen schatten, mooi gelegen landhuizen, authentieke restaurantjes en baaitjes te vinden, zoveel moois. Het fijne van dit eiland is dat het door de diversiteit een heerlijke plek is voor jong en oud. Als je eenmaal Ibiza hebt bezocht dan wil je weer terug - Ontdek het zelf!

KOS

Het Griekse Kos ligt in het midden van de Dodekanesos en is hier het derde grootste eiland na Rhodos en Karpathos eiland. Kos heeft een rijke geschiedenis met veel historie. Dankzij het heerlijke klimaat en de zee altijd in de buurt, krijg je het zomers niet al te heet, waardoor een actieve vakantie goed mogelijk is. Op het eiland zijn, vooral in Kos-Stad, fietspaden aangelegd, waarmee Kos hét eiland bij uitstek is voor fietsliefhebbers.

NAXOS

is gelegen in de Griekse Cycladen. Naxos heeft álles: mooie stadjes en dorpen, geweldige stranden, veel cultuur, lieve gastvrije mensen en een goed klimaat."Naxos is een geweldig eiland voor een heerlijke vakantie"De verbinding met de andere Cycladen-eilanden - zoals Mykonos en Santorini - is erg goed en door de centrale ligging kan Naxos de ideale uitvalbasis worden om de Cycladen te ontdekken.

SINT MAARTEN

Sint Maarten is een eiland dat een status aparte heeft. En waar Nederland grenst aan Frankrijk. Een Caribisch eiland vol zon, zee en strand. Op Sint Maarten (voor de Fransen Saint Martin) schijnt de zon (bijna) 365 dagen, is het felblauwe zeewater lekker warm en geniet je van glooiende heuvels. Duiken en snorkelen zijn populair. Creole Rock en Baie Rouge zijn hiervoor het meest geschikt. Op deze plekken is het koraal nog relatief in een goede conditie en wemelt het van de kleurrijke vissen.

SINT EUSTATIUS

Statia, zoals de tropische parel Sint Eustatius ook genoemd wordt, is nauwelijks groter dan Saba en daarmee één van de kleinste Nederlandse gemeentes. Natuur, boven en onder water, staat er bovenaan de "wat te zien" lijst voor elke bezoeker.

Deze bestemmingen zijn natuurlijk maar een kleine indruk van de mogelijkheden. Op de pagina reisadvies vind je alle bestemmingen met code geel of zelfs groen. Neem gerust contact op om eens van gedachten te wisselen wat er bij jouw/jullie wensen past. mail je reisvraag naar somethingblue@travelcompany.nl of bel 06 536 220 51

Reistip

SANTORINI Hagelwitte kerkjes met felblauwe koepels, zwarte lavastranden en Minoïsche opgravingen in Akrotiri. Voor een unieke Griekse zonvakantie, kun je een vakantie op Santorini boeken. Na een lange dag wordt de magie op het eiland dat hoort bij de Cycladen alleen maar beter. Vanuit het hoog gelegen dorpje Firostefani kleurt de romantische zonsondergang de witte huisjes in een magische gouden gloed. Sprookjes bestaan tijdens een vakantie Santorini. Vakantie Santorini - 8 dagen nu vanaf € 515,- per persoon vertrek Amsterdam Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op


Tip 2 is de mooie groepsreis van Beleef 't Samen naar Corfu,

een van de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende Griekse eilanden. Het eiland heeft romantische baaitjes, groene heuvels en pittoreske stadjes, omgeven door een azuurblauwe zee en natuurlijk heel veel zon! Deze relax en ontdekreis is van 29 september t/m 6 oktober 2021. Aarzel niet ons te benaderen als je vragen hebt. Ook per telefoon staan je graag te woord : 06 53 62 20 51. meer informatie en aanmelden

Laatste nieuws

Vakantie en gezondheid: voor de meeste bestemmingen die zijn opengesteld voor vakantie - of niet-noodzakelijke reizen - is voor vertrek een PCR-test verplicht. Deze dient 72 tot 48 uur voor vertrek te worden afgenomen. Griekenland laat vakantie- gangers toe met een bewijs van volledige vaccinatie. Eind juni wordt er door Europa een officieel gezondheidscertificaat geïntroduceerd. Security op Schiphol: dankzij CT - scans hoef je per 1 juli 2021 geen vloeistoffen en elektronica meer te tonen tijdens de check van de handbagage. Op de website vind je de laatste informatie over het reisadvies van de Rijksoverheid.



Ooit aan een persoonlijk reisagent gedacht ? Klinkt heel luxe, maar het is gewoon dat wij er voor je zijn van idee tot thuiskomst. Neem gerust eens contact met ons op om wat ideeën uit te wisselen. Of je nu alleen op reis wilt of met anderen. Graag overtreffen wij je verwachtingen! Wij werken uitsluitend met partners zie zijn aangesloten bij de ANVR en SGR of vergelijkbare brancheorganisaties.








bottom of page