top of page
  • Foto van schrijverPetra

Reizen is weer mogelijk!


Het is zover ... We kunnen weer vakantieplannen maken! Stap voor stap zullen de verschillende bestemmingen de komende weken voor ons open gaan.

Uiteraard begrijpen wij mogelijke twijfel bij jou, maar vakantie en reizen zit nu eenmaal in onze aard. En de voorpret is daar een zeer belangrijk onderdeel van. Dus laten we het vooral van de zonnige kant bekijken. En graag helpen wij jou hierbij.

Something Blue Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR, waardoor je bent verzekerd van een goed advies voor een fantastische reis. En in deze tijd niet onbelangrijk:

1. Geld terug bij annulering door de reisorganisatie of een onverhoopt faillissement

2. Repatriëring als het reisadvies naar oranje of rood verandert 3. Eerlijke voorwaarden en geen "kleine lettertjes"

Durf weer vooruit te kijken en volg je hart.

Safe travels!Nieuws Reissector lanceert campagne ‘Just Book It’ De consument wil niets liever dan zijn koffer pakken en de reissector wil na ruim een jaar praktisch volledig stilliggen, nu wel eens die fantastische reis voor de consument organiseren. Met in het vooruitzicht dat reizen komende zomer weer mogelijk wordt, lanceert de sector de campagne ‘Just Book It’. Met deze gezamenlijke campagne wil Something Blue Travel eventuele twijfels bij de consument om nu alvast een vakantie te boeken, wegnemen. Dat de consument toe is aan vakantie is al eerder bevestigd door onderzoeksbureau GfK. Maar liefst 84% van de Nederlanders liet weten toe te zijn aan vakantie waarvan meer dan de helft een bestemming ergens in Europa op het oog heeft. Uit dit onderzoek kwam ook naar voren dat de consument twijfels heeft om nu alvast een reis te boeken, omdat hij financieel geen risico wil lopen. Something Blue begrijpt die terughoudendheid en willen die twijfels wegnemen, want voorpret en alvast genieten van je komende vakantiereis is net zo belangrijk, weet de reissector. “Welke landen en bestemmingen komende zomer de grenzen openen, is voor niemand nog duidelijk. Aan welke maatregelen we ons moeten houden, is nog de vraag. Maar ANVR-reisadviseurs proberen met ‘Just Book It’ en een stevige beschermingsfactor de consument te verleiden om toch hun vakantie te boeken voor komende zomer of daarna”, aldus Frank Oostdam, voorzitter ANVR. “We staan voor een gezamenlijke uitdaging de consument te overtuigen, want boeken kan écht weer. Dus hebben we ervoor gekozen om dat gezamenlijk met onze reisbedrijven, zoals Something Blue Travel aan te pakken.” ANVR-reisondernemingen blijven de reisadviezen van Buitenlandse Zaken volgen. Dus heeft de consument geboekt en kan de reisonderneming de reis uiteindelijk toch niet uitvoeren, dan ontvangt de reiziger zijn reeds betaalde reissom terug. En verandert het reisadvies van een bestemming naar oranje of rood terwijl je daar bent, dan zorgt de reisonderneming voor repatriëring. De reissector is van ‘nu dromen, straks reizen’ overgestapt op ‘Just Book It’; nu de consument nog!Contact opnemen : Bel met Jos 06 53622051 of mail ons somethingblue@travelcompany.nl


Comments


bottom of page