top of page
  • Foto van schrijverPetra

Saronische eilanden

De Saronische eilanden liggen in de Saronische golf, dat is de golf ten zuidwesten van Attica en ten noordwesten van de Peloponessos. De Saronische eilanden zijn: Poros, Salamis, Aegina en Agkistri. In één adem met de Saronische eilanden worden in Griekenland ook Hydra en Spetses genoemd.

Doordat de eilanden (nog) niet zo bekend zijn bij het grote publiek zijn ze nog authentiek. Elk eiland heeft een heel eigen karakter en sfeer. De Saronische eilanden zijn een echte aanrader voor iedereen die een fijne zonvakantie wil combineren met een bezoek aan het klassieke Griekenland en lenen zich bij uitstek voor een eilandhopvakantie, zodat je in relatief korte tijd kunt zien.

Er zijn diverse mooie rondreizen mogelijk van bv. 12 of 14 dagen eventueel in combinatie met een citytrip Athene. Van gedachten wisselen over de mogelijkheden in Griekenland of een andere bestemming? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!Comments


bottom of page