top of page
  • Foto van schrijverPetra

combineer Tel Aviv en Jeruzalem

Jeruzalem en Tel Aviv: twee tegenpolen. Waar Tel Aviv hip, bruisend en modern is, is Jeruzalem een stad boordevol cultuur en geschiedenis. Dé perfecte combinatie voor een bijzondere stedentrip.

In bruisend Tel Aviv zul je versteld staan van de vele culturele bezienswaardigheden en de enorme diversiteit aan mensen die vreedzaam met elkaar samen leven. Geniet van de brede wandelpromenade langs het zandstrand, neem een drankje op één van de vele terrassen in Jaffa of loop door de overdekte souk van Sarona. Befaamd is de Israëlische keuken die je in talrijke restaurants kunt proeven en niet voor niets staat Tel Aviv bekend om het nachtleven. Hier tref je geweldige rooftopbars en verrassende nachtclubs. Laat je meevoeren en geniet!

Daarna vertrek je naar Jeruzalem. Natuurlijk om een indruk te krijgen van alle religieuze bezienswaardigheden maar ook om te ervaren hoe vier wijken met een zeer uiteenlopende bevolking is samengesmolten. Verwonder jezelf bij de klaagmuur en beklim de Tempelberg voor een mooi uitzicht over Jeruzalem. Een aanrader is de begeleide wandeling over de oude stadswallen. Zo krijg je een goede indruk van oud-Jeruzalem en de onderverdeling in aparte wijken. Uiteraard mag een bezoek aan het holocaust museum Yad Vashem niet ontbreken; dit laat ongetwijfeld een diepe indruk achter.

Tijdens deze 5-daagse reis zul je kennis maken met Israël. Toch liever wat langer? Boek dan de verlengde 6-daagse reis. Zeer scherp geprijsd in de maanden januari en februari al vanaf € 550,00 per persoon.

Meer weten over de mogelijkheden in Israël? We stellen met plezier een reis voor je samen naar jouw wensen - of vinden die pakketreis die bij jouw plannen past. Onze service is zonder extra kosten, dus bel/mail gerust. En komt overdag niet uit, laat het weten dan spreken we in de avond af. Geen enkel probleem. Je verwachtingen overtreffen daar gaan wij voor!コメント


bottom of page