top of page
  • Foto van schrijverPetra

Travel Company en Travel Club bundelen krachten


Gisteren, 9 juni '21, werd bekend dat de aandeelhouder van Travel Company Direct recentelijk de aandelen heeft overgenomen van The Travel Club, beide bedrijven blijven zelfstandig bestaan.


Don Kaspers (ex D-rt en op dit moment Voucherfonds) gaat samen met Martine de Knoop de gezamenlijke directie over The Travel Company Direct en The Travel Club voeren.


Momenteel zijn er meer dan 400 Zelfstandig Reisagenten ZRA's (waaronder ook Business ZRA's)en 20 reisbureaus actief binnen deze combinatie. ZRA’s hebben een ruime keuze in formules en zowel nieuwe als bestaande reisbureaus kunnen aansluiting zoeken onder eigen naam binnen de ZRB formule van The Travel Club of onder de franchise naam The Travel Company. Het is de ambitie ook eigen winkels te vestigen, zodat de markt terug kan vallen op een onafhankelijke distributiepartner. Daarmee zullen bestaande ZRA's tevens de mogelijkheid krijgen om reizen te verkopen in deze toekomstige winkels van The Travel

Company. Hiervoor zoeken we dan ook nieuwe mensen en interessante winkellocaties. Natuurlijk hopen we onder andere voor oud D-reizen medewerkers, die graag in de reiswereld werkzaam willen blijven, of verder willen als zelfstandig ondernemer onder een van de vele concepten welkom te mogen heten!


“Er ligt een enorme mooie uitdaging voor Martine en mij om deze prachtige bedrijven voort te mogen zetten. Het fundament is zogezegd gelegd. Wij kunnen met onze ervaring en inzet verder bouwen aan dit nieuwe reisbedrijf. Kaspers en De Knoop hebben zich tot doel gesteld om samen met de 400 aangesloten zelfstandige reisadviseurs het marktleiderschap verder uit te bouwen en daarbij niet alleen de grootste maar ook de beste ZRA/retail service organisatie van Nederland te zijn!

コメント


bottom of page