top of page
  • Foto van schrijverPetra

Trouw Inspiratie


TROUW INSPIRATIE DAG AAN HET STRAND VAN NOORDWIJK

Op zaterdag 2 april 2016 organiseert Something Blue Weddings & Events  een Trouw Inspiratie Dag aan het Noordwijkse strand.  Samen met en in het bekende strandrestaurant “Het Zuiderbad”  aan de Koningin Astridboulevard,   officiële trouwlocatie van de Gemeente Noordwijk.  

Gedurende die zaterdag kan elk aankomend bruidspaar een indruk krijgen hoe de huwelijksceremonie en -feest er uit zou kunnen zien aan het strand. En dan in het bijzonder in “Het Zuiderbad”,  waar voor deze Inspiratie Dag ook een paviljoen zal worden geplaatst naast het restaurant.  Hiermee kan het bruidspaar alle mogelijkheden van een huwelijksfeest aan het strand ervaren.


Something Blue heeft voor de Trouw Inspiratie Dag een groot aantal leveranciers uitgenodigd,  die de huwelijksdag compleet kunnen maken.  Zo is er o.a. bruidskleding,  bloemwerk,  bruidstaart en entertainment aanwezig.  Bruidsparen worden interactief meegenomen in de presentaties,  zodat  producten en diensten zo realistisch mogelijk ervaren kunnen worden.  Something Blue zal haar gasten alle mogelijkheden vertellen van een wedding planner,  in de voorbereiding en/of tijdens de uitvoering van de huwelijksdag.  Niet alleen aankomende bruidsparen met familie,  maar ook diegenen die nog verre plannen hebben,  zijn van harte welkom in Noordwijk.  

Zaterdag 2 april 2016 van 11.00 – 15.30 uur -  “Het Zuiderbad”,  Koningin Astridboulevard 104 te Noordwijk.  Meer informatie op de speciale facebookpagina “Trouw Inspiratie Dag Noordwijk” 

Comments


bottom of page