top of page
  • Foto van schrijverPetra

Ik ga naar ....

De Nederlandse overheid raadt op dit moment buitenlandse vakanties tot eind maart af en ook zijn veel bestemmingen nu niet toegankelijk voor Nederlandse vakantiegangers. Toch krijgen wij steeds meer vragen of er wel al een vakantie geboekt kan worden voor 2021. Wat is er mogelijk?


De reisaanbieders (touroperators) nemen je graag mee op reis. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij! Nu is een vakantie plannen in 'normale' tijden soms al niet eenvoudig, maar is dit door corona nog een stuk ingewikkelder. Gelukkig hanteren de meeste aanbieders soepele boekingsvoorwaarden en kun je veelal tot 30 of 60 dagen voor je vertrek je reis kosteloos annuleren. Uiteraard zijn wij hier enorm alert op zodat jij gerust kunt boeken voor komende zomer / najaar.


De een zoekt een luxe hotel met absolute rust in een omgeving van witte stranden. Voor een ander is een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kidsclub’ de beste keuze. En de keuze is reuze, denk aan bv. all inclusive, rondreis, adults only, stedentrips, golfvakantie, actief, culinair, wellness, historisch, etc. etc.

Wij helpen je graag bij het vinden van jullie vakantiewensen. Zo kunnen jullie ultiem gaan genieten op een manier die bij jou en jouw reisgezelschap past!


Boek zorgvrij en flexibel jouw vakantie!

Ook voor 2021 en 2022 hebben wij weer een mooi #reisaanbod voor je klaar. Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave voor joúw ideale reis op maat! (06 53622051 of 0651141249 / somethingblue@travelcompany.nl ) En uiteraard letten wij op soepele #boekingsvoorwaarden en de meest recente corona situatie.Genieten van vrijheid tijdens een camper vakantie

Wist je al dat je bij ons je #campervakantie aan kunt vullen met al je persoonlijke wensen? Bijvoorbeeld een hotel voor je stopover in New York, een paar dagen een auto om de omgeving van Los Angeles te verkennen en je toegangstickets voor de Disney parken, wij bieden het allemaal!


Samen stellen we jouw ideale reis samen. Maak gebruik van onze expertise en geniet van het gemak wanneer je alles onder één dak onderbrengt.

*De mogelijkheden variëren per land en locatie. Wij denken graag met je mee over alle mogelijkheden om van jouw camperreis een droomreis te maken.

Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave voor jouw ideale reis op maat! (06 53622051 of 0651141249 / somethingblue@travelcompany.nl ) En uiteraard letten wij op soepele boekingsvoorwaarden en de meest recente corona situatie.Op vakantie in Groot Brittannië


Sinds 1 januari 2021 (Brexit) gelden er andere regels voor reis en verblijf in het VK. De belangrijkste verandering voor reizigers is dat je vanaf 1 oktober 2021 alleen met een paspoort naar het VK kan reizen. Een ID-kaart is dan niet meer geldig. Gelukkig is er vanaf 2021 voor een kort verblijf (maximaal 6 maanden) geen visum nodig.


Grenscontroles duren vanaf 2021 mogelijk langer omdat de douane je zowel in het VK, als terug in Nederland kan controleren. Valt op zich mee, toch?! Want #grootbrittannië heeft wel heel veel bijzonder mooie plekjes om te ontdekken en leent zich bij uitstek voor een afwisselende rondreis.


Boek zorgvrij en flexibel jouw vakantie!

Ook voor 2021 en 2022 hebben wij weer een mooi #reisaanbod voor je klaar. Bel of mail ons gerust voor een prijsopgave voor joúw ideale reis op maat! (06 53622051 of 0651141249 / somethingblue@travelcompany.nl ) En uiteraard letten wij op soepele #boekingsvoorwaarden en de meest recente corona situatie.Comments


bottom of page