top of page
  • Foto van schrijverPetra

Veelzijdig Zweden

Zweden is het grootste land van de Scandinavische landen. Het strekt zich uit van de gematigde klimaatzone in het zuiden tot het koele noorden. Je kunt in Zweden eindeloos zwerven, per auto, fiets of te voet, want het is nergens druk. Het Zweedse landschap is fascinerend, met veel rust en ruimte. De natuur kan spectaculair zijn en nodigt uit tot avontuur. De grote nationale parken zijn de laatste wildernissen van Europa, waar de natuur nog zelf het leven bepaalt.


Wist je dat voor de Bohuslänkust wel honderden Zweedse eilanden liggen in de zee. Hier parkeren de Zweden in het weekend hun auto in de berm om te zeilen, te zwemmen of een visje te grillen. Rij vanaf de stad Göteborg naar het noorden en ontdek binnen een uur deze kalme, Zweedse kustplaatsen. Weidse landschappen, grijs-blauwe luchten en eilanden met een geheel eigen karakter liggen voor je in het verschiet.


Zin om (vast) een vakantie uit te zoeken? Bel ons gerust vrijblijvend (06 53622051 of 0651141249) of mail somethingblue@travelcompany.nl voor een bij jou passende vakantie. En uiteraard letten wij erop dat je zo corona veilig mogelijk veilig op reis gaat.コメント


bottom of page