top of page
  • Foto van schrijverPetra

Verlenging maatregelen

Gisteren en ook de komende dagen volgen de nieuwsberichten elkaar snel op naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van afgelopen dinsdag.


De 'niet-reizen' periode wordt duidelijk verlengd. Helaas is het niet mogelijk om 1 lijn te trekken en 1 datum te noemen tot wanneer reizen sowieso niet mogelijk is. Dat maakt het voor ons lastig om de reizen om te boeken of te annuleren. De ene reis kan wel geannuleerd worden, de andere nog niet. De meest genoemde data zijn nu begin mei, 28 mei of 31 mei 2020. Maar sommige touroperators wijken hier ook van af.


Geduld is vaak het enige wat wij moeten hebben momenteel. Daarom vragen wij jullie ook om geduld te hebben. Zodra er meer duidelijkheid is, brengen wij direct desbetreffende klanten op de hoogte van de door hen geboekte reis.

Ga jij in de zomer..? Konden wij maar in onze glazen bol kijken...

Wat je op social media en de nieuwssites leest, is helaas niets meer dan giswerk. Heb je hier vragen over, stel ze ons gerust!


Ondertussen wordt er hard gewerkt aan plannen om vliegen met de 1,5-meter maatregel mogelijk te maken. Ook wordt er bij accommodaties gekeken hoe ze gasten kunnen ontvangen met 1,5-meter ruimte. De reiswereld staat op zijn kop en iedereen doet zijn of haar uiterste best!


Voor nu zeggen wij, pas goed op jezelf en je naasten. Wij hebben nog even te gaan.Comments


bottom of page