top of page
  • Foto van schrijverPetra

WAT DOET EEN WEDDINGPLANNER?

Het begrip weddingplanner is in Nederland nog vrij onbekend. Jammer! Want deze multifunctionele duizendpoot bekleedt meerdere functies ineen en dat alles om jullie een onvergetelijke trouwdag bezorgen. Planner Een weddingplanner maakt voor jou een planning op maat. En, nog veel belangrijker, zorgt dat deze ook wordt nageleefd. Zo kom je zonder stress door de voorbereidingen.


Budgetbewaker Het beschikbare budget is het uitgangspunt bij de organisatie van je bruiloft. Tijdens de voorbereidingen ben jij misschien in al je enthousiasme geneigd om meer uit te geven dan begroot. Een weddingplanner zal je budget nooit uit het oog verliezen en bijsturen waar nodig. Uiteraard zal zij wél proberen al je wensen binnen het budget te realiseren. 


Marktdeskundige Een weddingplanner beschikt over een uitgebreide kennis van de trouwmarkt. Zij heeft een groot netwerk met betrouwbare leveranciers en is altijd op de hoogte van de laatste trends en de leukste adresjes. Zo is een bijzondere en unieke bruiloft gegarandeerd! 


Adviseur Uit ervaring weet een weddingplanner precies welke valkuilen en knelpunten je tijdens de organisatie van je bruiloft kunt tegenkomen. Zij is daardoor in staat jullie optimaal te adviseren met handige tips & tricks.


Onderhandelaar Trouwen is een persoonlijke en emotionele gebeurtenis. Vaak is het daarom moeilijk om een zakelijke houding aan te nemen in de onderhandelingen met  leveranciers. Een weddingplanner neemt deze lastige taak graag over en is door een zakelijke benadering in staat de beste deals te sluiten.


Creatief brein Je hebt waarschijnlijk een sfeerplaatje in je hoofd over hoe jouw bruiloft er uit moet gaan zien. Maar dat prachtige plaatje tot leven te laten komen is vaak lastiger dan je denkt. Een weddingplanner is creatief en een ster in het daadwerkelijk uitvoeren van leuke ideetjes.


Steun en toeverlaat Zie je het even niet meer zitten? Kan je geen keuzes maken? Interne familieproblemen? Als neutrale en objectieve derde partij is een weddingplanner jouw rots in de branding.


Controleur Speelt de band het juiste openingsnummer? Wordt de taart op tijd geleverd? Is de loper de juiste kleur? Rekent de locatie de afgesproken prijs? Een weddingplanner corrigeert waar nodig zonder dat jullie er iets van merken!


Gastvrouw Op de grote dag fungeert de weddingplanner als gastvrouw. Zij is het aanspreekpunt voor jullie, de leveranciers en de gasten. Jullie hoeven alleen te genieten!


Met dank aan Hellen Meijers via Zankyou

Commentaires


bottom of page