top of page
  • Foto van schrijverPetra

Zeilvakantie

Wil je graag eens op zeilvakantie met vrienden of familie maar kan je nog niet zeilen, huur dan een zeilboot met schipper of instructeur. Of wellicht heb je al wat zeilervaring maar voel je je nog niet zeker genoeg om zo’n zeilavontuur aan te gaan. Dan is de schipper er om jullie de kneepjes van het varen bij te brengen. Zeilen met schipper is de ideale manier om ontspannen te varen, in groepsverband of privé.


Meezeilen is flexibiliteit en vrijheid

Aan boord van het zeiljacht is alles aanwezig om lekker onafhankelijk op een onvergetelijke zeilvakantie te zijn. We bepalen zelf het tempo en hoeveel stops we onderweg maken. Heb je zin om in een prachtige snorkelbaai of bij een gezellig terras aan te leggen dan doen we dat. Of wil je op zoek naar dolfijnen? Kan ook!


Qua vaargebieden is er genoeg mogelijk van de Nederlandse wateren tot bv Griekenland, Kroatie, Caribbean etc. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gewoon eens contact met ons op. Met jullie wensen en budget gaan wij graag op zoek naar de mooiste bestemmingen en accommodaties.

Ook nu is er meer mogelijk dan je denkt.Comments


bottom of page